Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Avcı’nın ilk ziyareti İzgioğlu’na!

Avcı’nın ilk ziyareti İzgioğlu’na!

Avcı’nın ilk ziyareti İzgioğlu’na!

Hafta sonu Adana’da iki aday ile ve delegelerin rekor katilimiyla 13. Olagan Il Kongresini gerçeklestiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Adana’da yaris ortaminda olusan gerginligi bitiren ve siyasi zarafeti taçlandiran bir adima sahne oldu.

SOHBET KONUSU: YEREL VE GENEL GÜNDEM

Kongrede seçilerek MHP Adana Il Baskanligi görevinde güven tazeleyen Bünyamin Avci, ayni kongrede yaristigi MHP Adana eski Il Baskani Mustafa Izgioglu’nu ziyaret etti. Avci’nin ilk dis ziyareti olan bulusma, Izgioglu’nun Yüregir ilçesindeki is yerinde gerçeklesti. Samimi bir karsilamayla Avci’yi agirlayan Izgioglu, ziyaretinden memnuniyet duydugunu belirttigi konuguna çay ikram etti. Sohbet konusu ise yerel ve genel gündem oldu.

 “IZGIOGLU KAYBETMEDI, AVCI KAZANMADI”

Ziyaretin ardindan açiklamada bulunan MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, “Kongremizde ‘Kaybeden olmayacak’ demistim. O kongrede Mustafa Izgioglu kaybetmedi, Bünyamin Avci da kazanmadi; kazanan Milliyetçi Hareket’tir. Sayin Izgioglu agabeyimizdir, arkadasimizdir. Misafirperverligi için çok tesekkür ediyorum. Ülkemize, Liderimize, Hareketimize layik olmak istiyoruz. Kardeslik hukukunda sevgi, saygi, tevazu, hosgörü ve muhabbet esastir. Yeni dönemde bu temel degerleri bayrak yaparak kenetlenecegiz ve Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bizden istedigi basariyi elde edecegiz.” dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli